Pujaescales, montacargues, elevadors...

Aquest servei inclou cadires i plataformes pujaescales, ascensors, elevadors de curt recorregut, muntacàrregues, sistemes d'aparcament i orugues.

Cadires pujaescales

SR-100

 

 

SR-100
Cadira pujaescales tram recte per interior. Diferents extres disponibles. 

SC-200

 

SC-200
Cadira pujaescales tram amb curves i/o canvis de pendent per interior. Model elegant i amb més maniobrabilitat del mercat. Curves positives i negatives.

SR-150

 

 

 

SR-150

Cadira pujaescales tram recte per interior. Model elegant i amb possibilitat de gira automàtic. Diferents colors a triar.

Plataformes pujaescales

PR-300

 

 

PR-300

Plataforma pujaescales tram recte per interior i intemperie. Plegat de braços i plataformes incluides.

PC-400

 

PC-400
Plataforma pujaescales tram amb curves i/o canvis de pendent per interior i intemperie. Plegat de braços i plataformes incluïts.

Elevadors de curt recorregut

Silver

 

Elevadors de curt recorregut de entre 1m a 2m. Capacitats de fins a 300 kg. Amb possibilitat de fosa per motor o no, segons model.

Ascensors

Ascensors i elevadors verticals per qualsevol necessitat. A escollir el sostre, les parets, el terra i el tipus de porta que es vol.

Muntacàrregues

Muntacargues

 

 

Càrrega des de 300 kg fins a 5000 kg. Terra de la plataforma realitzat amb xapa antilliscant. Tot el material s’entrega d’imprimació.

Orugues

Oruga

 

 

 

Dissenyades per necessitats en desplaçament per escales. N'hi ha de dos tipus: per baixar persones amb cadira de rodes o per baixar persones sense cadira de rodes

Sistemes d'aparcament

Sistema d'aparcament

 

Muntacotxes hidràulics per interior o exterior, per així duplicar l'espai d'aparcament. Plataformes en rotació per desplaçar cotxes en espais reduits i facilitar operacions d'aparcament.